PostHeaderIcon Competitie

PostHeaderIcon Programma Europa Cup

Het programma van de Europacup is bekend, je kan het hier terugvinden of op http://www.speedskating.fratelliteam.be/.

The program for the European Cup is known, find it here or on http://www.speedskating.fratelliteam.be/.

 

See you soon!!

 

PostHeaderIcon ZZ-Cup en BK Liefhebbers

Afgelopen weekend zaten we aan 't zeetje voor het eerste luik van de ZZ-Cup. Zaterdag ben ik niet geweest, dus bij deze het verslag van zondag en dan in het bijzonder het BK liefhebbers.

Zonder afbreuk te willen doen aan de prestaties van onze Wouter, Kyara, Laurissa of Nina, want zij hebben dit weekend weer laten zien dat de Fratelli's stilaan naar voren schuiven in het peloton en hoe langer hoe meer atleten worden om rekening mee te houden.

Foto: Rina

De line-up voor de liefhebbers werd verzorgd door het vrouwelijk schoon in de vorm van Mieke, Sandra en Sigrid (in willekeurige volgorde), en het mannelijk schoon in de vorm van mezelf.

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Programma Gross Gerau

Aangezien de Fratelli Framilie massaal Gross Gerau gaat bezetten, vinden jullie hier alvast het programma van de wedstrijd. (Kwestie van te weten hoe laat je uit je bed moet komen.)

Om alvast in de juiste stemming te komen, foto's op facebook van skate-tv.de (http://www.facebook.com/skateTv).

 

 

PostHeaderIcon Tienen & Zemst

Dit weekend waren we in Tienen en Zemst te gast voor het Open Vlaams-Brabants Speedcriterium. Op het appel voor Fratelli: Kobe(n), Dex, Rikske, Mayté, Silke, Axl, Nina, Wendy, Mieke, Sandra en Sander en, niet te vergeten ons Sigrid op zaterdag! De tijd dat we met één tentje toekwamen op koers is duidelijk voorbij.

Foto Marina

Het weer was schitterend! Er was weliswaar een fris windje, maar we hebben toch een beetje kleur gepakt, zeker op zondag. De afwezigen hadden dus nog meer ongelijk dan anders (tenzij ze een tuinfeestje met cocktails hadden).

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Dit weekend wedstrijd in Tienen en Zemst

Deze maand kan er elk weekend wel ergens gekoerst worden, dit weekend verzorgen Tienen (zaterdag) en Zemst (zondag) het strijdtoneel. Programma en exacte locatie van het "Open Vlaams-Brabants Speedcriterium" vinden jullie hier.

De wedstrijden beginnen op beide dagen om 13u30, kom zoals steeds een uurtje vroeger voor installatie en opwarming.

Het is ook het vermelden waard dat er aparte wedstrijden zijn voor de voor de eerstejaars miniemen.

De weersvoorspelling voor deze twee dagen:

Zaterdag wordt het rustiger en zachter. Een zwakke storing kan echter nog zorgen voor bewolkte perioden en lichte neerslag. Maxima van 8 tot 14 graden. Zondag wordt het zonnig en droog. Dankzij een matige zuidenwind bereiken we op vele plaatsen 20 graden.

Begin die zonnecrème dus al maar te zoeken!

 
Meer artikelen...
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner