PostHeaderIcon Wedstrijden Buitenland

PostHeaderIcon Programma Gross Gerau

Aangezien de Fratelli Framilie massaal Gross Gerau gaat bezetten, vinden jullie hier alvast het programma van de wedstrijd. (Kwestie van te weten hoe laat je uit je bed moet komen.)

Om alvast in de juiste stemming te komen, foto's op facebook van skate-tv.de (http://www.facebook.com/skateTv).

 

 

PostHeaderIcon Trophées des 3 Pistes

Afgelopen Paasweekend was Jens aan de slag in Frankrijk op "Trois Pistes". Bij de categorie "elite hommes" (de seniors bij ons) heeft hij in een sterk bezet veld een mooie prestatie neergezet door, ondanks een valpartij,  te eindigen rond de 25ste stek op 60 starters. Een algemene uitslag was niet meteen terug te vinden, maar uitslagen per wedstrijd (en een verslag in het Frans) zijn terug te vinden op http://www.rollerenligne.com/articles-3145-trois-pistes-2013-ultime-journee-a-gujan-mestras.html.

PROFICIAT, Jens!!!

 

 

PostHeaderIcon Fratelli on the move!

Het mag dan momenteel even rustiger zijn in eigen land, dat wil niet zeggen dat er niet geskeelerd wordt!

 

Jens zit dit weekend in het Oostenrijkse Ober-grafendorf voor de volgende manche van de Europa Cup.

Sander zit in het Franse Le Mans voor de 24u.

En ons Sandra fietst dit weekend naar de zee.

SUCCES!!!

 

PostHeaderIcon Dit weekend: Gross-Gerau!

Dit weekend maken de Fratelli's het mooie weer in het buitenland. In het Duitse Gross-Gerau wordt er een internationale wedstrijd gereden (deze telt ook mee voor de Europa-Cup).

Worden (samen met meer dan 800(!) andere deelnemers) aan de start verwacht om ons blauw-rood te verdedigen (en zullen stilaan de zenuwen wel voelen komen): Dex, Axl, Kyara, Nina, Laurissa, Wendy en Jens.

Ook de supporters zullen talrijk aanwezig zijn om de renners aan te moedigen en de plaatselijke catering grondig te testen (dit uiteraard met het oog op het optimaliseren van onze driedaagse).

 

!!!SUCCES!!!

 

 

PostHeaderIcon Chti Roller (Lille)

Geïnteresseerden in een internationale wedstrijd dicht bij huis kunnen op 4 maart in Lille (Rijsel) terecht voor de 17de Chti Roller!

Er zijn snelheidswedstrijden en marathons, en voor de -12 jarigen is er een behendigheidsparcours en een hockeytoernooitje. Verder zijn er ook initiaties en is er een tochtje voorzien.

Programma hieronder, voor bijkomende info (of vertaling), contacteer het secretariaat!

 

 

Le Roller In Lille-Métropole, en partenariat avec l'IAE organise le 17àme ChtiRoller le dimanche 4 Mars place de la République à Lille après-midi

Ouvert à l'international
Au Programme :


ChtiEspoirs :  14h30 courses de vitesse catégories Super Mini à Minimes (preminiemen -> scholieren 1997)http://chtiroller.fr/site/evenement/challenge-zone-centre-nord
16H courses de fond prévues  Super Mini à Benjamins ((preminiemen -> Cadetten 1995)
17H Course de Fond Minimes Semi Marathon (scholieren)

ChtiRoller :17H Semi Marathon  catégories compétition et open (Scholieren Juniors Seniors Liefhebbers)http://chtiroller.fr/site/evenement/courseloisirs

ChtiTour : 14H30 Kids Roller (parcours agilié et course en ligne dans un 40X20m) et mini tournois de Hockey pour les moins de 12 ans http://chtiroller.fr/site/evenement/chti-tour

Ecole de Roller Français (ERF) : Passage de roues et initiations http://chtiroller.fr/site/evenement/passage-de-roues
Animations sur le village
Vous trouverez les informations et modalités d'inscriptions sur http://www.chtiroller.fr

 

 
Meer artikelen...
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner