PostHeaderIcon Wedstrijden Buitenland

PostHeaderIcon Wedstrijden buitenland

Ook in het buitenland wordt er deze maand nog gereden, op 3 & 4 september wordt er in het Poolse Slomczyn een 2-daagse georganiseerd. (Info hier en op het secretariaat).

11 september kunnen de marathonliefhebbers zich in Pamplona gaan uitleven. Info op deze link (inschrijving kan via het secretariaat).

 

PostHeaderIcon ECup Berlijn

Ook Berlijn organiseert dit jaar een Europa Cup wedstrijd, in het weekend van 24 tot 26 juni. Info hier en op hun website!

 

PostHeaderIcon Weinfelden - Internationale wedstrijd

Wie na de driedaagse van Fratelli de smaak te pakken heeft, kan zich de week erop al uitleven in het Zwitserse Weinfelden. Ook zij dragen immers hun steentje bij tot het Europa-Cup gebeuren en dit van 13 tot 15 mei. Info vind je hier.

 

 

PostHeaderIcon Internationale wedstrijden

Er staan de komende weken en maanden tal van internationale wedstrijden op de kalender, noteer alvast volgende evenementen in de agenda:

30 april en 1 mei is er de Univé Skate-Off te Heerde (Nederland).  Deze wedstrijd maakt dit jaar ook deel uit van de Europacup (3de manche). Alle info hierover is terug te vinden op http://www.skeelerhuus.nl/pages/skate_offpag.html


1 tot 3 juli is er de 9de en voorlaatste Europacup wedstrijd in Tatabanya (Hongarije). Info en programma vind je hier

11 september is Pamplona (Spanje) the place to be voor liefhebbers van zon en marathons. De plaatselijke club "Berriro Ere" organiseert er die dag een marathon van Pamplona naar Puenta La Reina. Info op deze link: http://www.berriroere.org/castellano/pamplona_puente

Diegenen die interesse hebben in bovenstaande wedstrijden kunnen hierover meer info bekomen via het secretariaat of op de competitietrainingen.

 

PostHeaderIcon Inline marathon in Michalovce (Slovenië)

Wij ontvingen info over de In line Maraton die op 30.4.2011 plaatsvindt in Michalovce (Slovenië).
 
Meer artikelen...
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner