PostHeaderIcon Wedstrijden Buitenland

PostHeaderIcon Wimereux (FR)

Afgelopen weekend was er op zondag nog een late afsluiter van het competitieseizoen. Plaats van de actie was Wimereux, iets over de Franse grens.

Quinten, Kobe, Rika en Kato hebben zich op het nieuwe parcours op de zeedijk van hun mooiste kant laten zien en hebben bovendien 'en passant' nog een paar mooie resultaten neergezet.

Podium voor Quinten (1) en Kato (3), een 5de stek voor Kobe en een 7de voor Rika, die het tegen haar grote zus moest opnemen.

Knap gereden van het jonge Fratelli-geweld!!

Alle uitslagen vinden jullie hier terug.

 

 

PostHeaderIcon Resultaten wedstrijd Wimereux

We zijn ondertussen alweer twee weken verder, maar hierbij alsnog de resultaten van de wedstrijd in Wimereux (Frankrijk) op zondag 12 oktober.

Een buitenlandse wedstrijd niet te ver van huis, met massa's belgen aan de start. (Meer zelfs dan Franse deelnemers)

Het was er fris, maar best gezellig en met chips en drank bij de prijsuitreiking. Meer moet dat niet zijn...

De resultaten staan hier.

 

 

PostHeaderIcon 24u Quiberon - Grol Race

Aangezien de wedstrijden in het binnenland even stilliggen, zijn we de actie vorig weekend iets verder weg gaan zoeken. In Quiberon aan de westkust van Frankrijk werd de Grol Race gereden. Een evenement over 24u, met 666 deelnemers en 66 teams aan de start.

 

Eén van die 666 was Sander, die voor de gelegenheid het blauw-rood van Fratelli gecombineerd heeft met het oranje-zwart van Rouliroula. Kleurtechnisch misschien niet zo'n geslaagde combinatie, maar de prestaties mochten desondanks gezien worden! De naam van ons team van vijf was "endurance for fun" (vrij vertaald, "uithouding voor het plezier"). Ook al was het plezier bij momenten ver te zoeken...

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Gross-Gerau

Aangezien een uitgebreid verslag van drie dagen en drie nachten Groß-Gerau veel te lang zou duren (zowel om te typen als om te lezen), hieronder het voorbije weekend in 10 foto's. Want een foto is immers 1000 woorden, nietwaar?

 

Dat het dit weekend nat was hoeven we niet meer te vertellen, de regen kwam met bakken uit de lucht. Gelukkig hadden we een loodgieter bij de hand om de lekken in de tent te dichten. Resultaat, vrijdag geen Sprint Cup, iedereen terug naar het hotel.

 

Lees meer...

 

PostHeaderIcon Groß-Gerau

Dit weekend is het tijd voor één van de meest geanticipeerde wedstrijden van het seizoen en een publiekstrekker van formaat, de internationale wedstrijd in Gross-Gerau (D). Aan de start staan weer namen om van te smullen, samen met het feit dat redelijk wat Fratelli renners dit weekend hun eerste internationale skeelerpasjes zullen zetten maakt dit de trip van 400 km zeker de moeite waard!

Praktisch

Programma

Website van het evenement

Adres piste

Am Hallenbad 3 (of daar in de buurt); 64521 Groß-Gerau, Germany

 

Adres Hotel Adler (aka Fratelli Basecamp)

Frankfurter Straße 11; 64521 Groß-Gerau

http://www.hotel-adler-gg.de/

 

Voor de thuisblijvers

Foto, video en livestream op: http://www.bildimpressionen.de/special/kriteriumgg/

 
Meer artikelen...
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner