PostHeaderIcon Wedstrijden Binnenland

PostHeaderIcon ZZ CUP

Volgend weekend (14 & 15/04) wordt er voor het eerst dit seizoen buiten gereden op de Belgische pistes. Zwaantjes Zandvoorde en Reko Zemst organiseren dan samen de ZZ Cup.

De ZZ Cup bestaat uit twee wedstrijdweekends. Er is een klassement per weekend, na het tweede weekend wordt er ook een apart klassement voor de lange en de korte afstanden gemaakt. Het tweede wedstrijdweekend vindt op het einde van het seizoen plaats (8 & 9 september).

Programma

Reglement

Prijzengeld (Show me the money!)

 

Het weekend erop staat het Vlaams-Brabants speedcriterium op de kalender. Zaterdag in Zemst, zondag in Tienen. Info volgt!

 

OPGELET!!! Wegens wegenwerken is de afrit Zandvoorde AFGESLOTEN!

Alternatieve route:

 

PostHeaderIcon 13de Internationale Skeeler Indoor Vlaanderen - Evergem

Binnenkort organiseert Skeeler Team Evergem naar jaarlijkse gewoonte hun Internationale Indoor Tweedaagse. De ideale gelegenheid voor de jeugd om zich te meten met internationale talentjes en tevens de enige indoorwedstrijd waar ook juniors en seniors (en liefhebbers) aan de bak komen.

 

De actie vindt plaats in het weekend van 25 en 26 februari, het adres is Gemeentelijk sportcentrum "Hoge Wal", Guldensporenlaan 34, 9940 Evergem (Ertvelde).

 

De uitnodiging vinden jullie hier.

Het programma vinden jullie daar.

 

 

 

 
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner