PostHeaderIcon Wedstrijden Binnenland

PostHeaderIcon International Speedskating Event 2016

International Speedskating Event - 5th stage of the European Cup Inline Speedskating 2016.

Fratelli Team Mechelen

International Speedskating Event - European Cupinline 2016

 

PostHeaderIcon Uitslagen Maneblusserstrofee

De resultaten van de Maneblusserstrofee en het Provinciaal Kampioenschap Antwerpen zijn beschikbaar.

Bedankt aan vrijwilligers, deelnemers, koersrechters, rode kruis, papa's en mama's en aan combinaties van voorgaande.

 

Maneblusserstrofee

Provinciaal Kampioenschap

 

 

 

PostHeaderIcon Maneblusserstrofee 2015

Op zaterdag 29 augustus organiseert Fratelli opnieuw de Maneblusserstrofee. Weliswaar een light-versie dit jaar, aangezien het wegparcours niet meer geschikt is voor skeelerwedstrijden...

 

Hier vind je alvast het programma en het reglement.

 

 

PostHeaderIcon Evergem / Wilrijk

In een ideale wereld verschijnt er na iedere wedstrijd een artikel op de site met een verslagje ervan. Helaas komen we door tijdsgebrek zelden verder dan de titel, (die dan uiteindelijk niet gepubliceerd wordt).

Maar vandaag dan toch meer dan een titel over het afgelopen weekend!

Vrijdag was er de 1 mei wedstrijd in Evergem, zoals ieder jaar. Zaterdag mocht de jeugd zijn kunnen laten zien op het Berkenveldpleintje in Wilrijk. Met de nadruk op tje, want dat elkaar passeren op het hockeyveldje niet zo simpel was hebben meerderen ondervonden.

Rika in haar voordeel, aangezien zij na een goede start een treintje van Reko gedurende 10 ronden achter zich kon houden, Axl en Kato in hun nadeel, die er ondanks verwoede pogingen niet in slaagden de renner(s) voor hen in te halen.

 

Evergem - 1 mei wedstrijd

Maar we lopen vooruit, vrijdag hebben onze Fratelli renners een aantal schitterende prestaties neergezet in Evergem, met maar liefst 6 podiumplaatsen! Een knappe eerste plaats voor Laurissa en Simon, een twijfelgeval bij Sandra, dus laat ons zeggen, de anderhalfste plaats, een tweede plaats voor Quinten en Rika, en tenslotte ook nog een derde plaats voor Kobe.

Ook de andere Fratelli's (Kyara, Yannick, Mayté en Kato) hebben zich van hun mooiste kant getoond, met onder andere nog een 5de plaats voor Kato.

We hebben bovendien een spannende eindsprint gekregen tussen Kobe en Quinten voor de tweede plaats.

Knappe prestaties van iedereen! De resultaten van Evergem vind je hier terug.

 

 

 

Wilrijk - Kleine Frans Claes

Het criterium van de kleine Frans Claes is dan weer ideaal voor startende rennertjes, waar ons Hannah en ons Lore dankbaar gebruik van gemaakt hebben. Ze hebben fantastisch gereden en duidelijk de smaak van de competitie te pakken. Felicitaties aan deze beide jongedames.

Bij de miniemen waren Kobe en Quinten trouw op post. Op hun programma, 1 ronde tijdrijden en daarna 7 ronden in lijn. Beiden komen stilaan in hun element en hebben de knappe prestaties van vrijdag doorgezet in Wilrijk.

Bij de pupillen Rika, Hannah, Lore, Yannick en Dex aan de start. Voor Dex de eerste wedstrijd van het seizoen, Yannick heeft een paar knappe inhaalbeweging getoond, maar Rika was uitblinkster van dienst bij de pupillen met de overwinning van deze 1ste manche.

Voor de kracht en snelheid van de scholieren begint het pleintje wat krap te worden, hetgeen ook Natan bij het tijdrijden heeft kunnen vaststellen. De bochten waren wat onwennig en de wieltjes zijn op z'n minst aan omdraaien toe. Axl daarentegen kon zijn technische troeven uitspelen en haalde de beste tijd in het tijdrijden. De wedstrijd in lijn nadien (15 ronden) moest hij alleen Reko-renner Jens laten voorgaan. Kato tenslotte was derde bij het tijdrijden en door een (voor haar doen) matige start vierde de wedstrijd in lijn erop. Kyara heeft de B-finale gewonnen en Mayté heeft nieuwe tips gekregen om vlot door de bochten te gaan.

 

 

Resultaat, iedereen tevreden. Wij kijken alvast uit naar de volgende wedstrijden!

Behalve deze hier in het artikel, ook massa's geweldige foto's op facebook. (Dank aan de foto-mama's!)

Hier de link naar de resultaten van Wilrijk.

 

PostHeaderIcon Dit weekend: ZZ Cup

Dit weekend de start van het skeelerseizoen met de eerste pistewedstrijd van het jaar: de ZZ-Cup in Zandvoorde (zaterdag) en Zemst (zondag).

Helaas hebben de weergoden nog niet begrepen dat het lente is. Het KMI zegt: stevige wind, regenachtig en max 11°. Chance dat we geoefend hebben op skeeleren in de regen...

Dus warme en aangepaste kledij niet vergeten!

Het programma en reglement van het weekend vind je hier. (Voor de duidelijkheid, zaterdag de linkse tabel in Zandvoorde, zondag de rechtse tabel in Zemst)

 

Aangezien zowel trainers als renners op deze wedstrijd zullen zijn, gaat de competitietraining zondagvoormiddag niet door.

 
Meer artikelen...
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner