PostHeaderIcon 6u in Diepenbeek

Wegens tijdelijk andere prioriteiten, in uitgesteld relais, de foto's en impressies van de 6 uren van Roll'on in Diepenbeek op 18/8.

Het was ongeveer de warmste dag van het jaar, die zaterdag, maar de aanbeveling om tussen 10 en 19u geen zware inspanningen te leveren hebben we radicaal aan onze skeeler gelapt. De Fratelli's waren talrijk en kwamen met drie teams aan de start, en (niet onbelangrijk) ook aan de finish!! En wat voor teams, elk van onze atleten verdient massa's respect voor zijn / haar prestatie!

Proficiat aan alle teams!!!

Proficiat aan Fratelli Competitie voor het behalen van een top 10-plaats in een deelnemersveld van 76 ploegen,

Proficiat aan Fratelli Bruis met een 58ste plaats, een puike prestatie voor een ploeg zonder competitierenners (op Yannick na),

Megaproficiat aan Fratelli Olympia met een 67ste plaats en vooral voor het uitrijden van de 6u met vier(!) nadat de zinderende hitte te veel werd voor Inge (maar hadden we ze laten doen, ze was waarschijnlijk blijven rijden),

En ook proficiat aan de waterboy van dienst, onze geliefde voorzitter Benny. Omdat hij met gepaste interventie de plantjes die we na 4 uur in 35° geworden waren terug tot leven wekte.


Officiële einduitslag: http://chronorace.blob.core.windows.net/files/8483.pdf

 

Foto's voor wie het allemaal nog eens wilt herbeleven:

 

 
Skeelerclub Fratelli wordt ondersteund door:
Banner